Екскурсія на СТО «КВІНТА»

15.12.2023р.  студенти гр. ЕР 31+32 спеціальності 208 Агроінженерія під керівництвом викладача Деняченка Михайла Івановича, відвідали станцію технічного обслуговування «Квінта», яка забезпечує робочими місцями випускників МФК.

Метою відвідування СТО було проведення виїзного практичного заняття з теми «Контрольно-регулювальні роботи по ходовій частині автомобілів».

В ході екскурсії кваліфіковані спеціалісти станції поділились своїм практичним досвідом. Майстри не тільки розповіли, але й дали змогу студентам наочно побачити технологічні процеси з виконання відповідних видів робіт.  Ознайомили з принципом  роботи на професійному обладнанні та розповіли про інструмент, який вони використовують при регулювальних роботах.

Студенти були дуже вражені такою екскурсією. Вони виявили велику зацікавленість до технологічних процесів технічного обслуговування ходової частини автомобілів.

Висловлюємо подяку стейкхолдеру Щуліпенку Олегу Вікторовичу та персоналу станції «Квінта» за наданий час та цінну інформацію.

Викладач спец. дисциплін

Михайло ДЕНЯЧЕНКО