Екскурсія на меблеве виробництво  

27.12.23р. була проведена екскурсія на підприємство по виготовленню меблів “Світ Меблів”  студентів гр. ДМТ 11 спеціальності 187 Деревообробні та меблеві технології. Організував екскурсію викладач Ковбасюк Д.І., проводив – бригадир Прокопенко Р.М.

Студенти ознайомились з технологією виробництва меблевої продукції від обробки розмірів деталей і проектування меблів в програмі PRO100 до збирання конструкції з вироблених деталей. Була показана робота сучасного технологічного обладнання, такого наприклад як форматно-обрізного, кромко облицювального станків, інструментів та обладнання для зборки.

Робітники порадили вихованцям добре навчатись щоб вміло працювати на імпортному сучасному обладнанні, розуміти роботу їх механізмів, вміти проектувати вироби і розбиратися в технології виробництва меблів адже отримані знання будуть позитивно впливати на якість продукції.

 Студенти проявили велику зацікавленість. На відвіданому підприємстві виготовляють якісну  конкурентоспроможну мебельну продукцію, яка користується великим попитом не тільки на багатьох підприємствах та організаціях нашого міста а також і в інших регіонах України. 

Автор, голова циклової комісії