ЕКСКУРСІЯ НА ВИСТАВКУ LISDEREVMASH – 2023

28.09.2023р.  студенти гр. ЕР 31 спеціальності 208 Агроінженерія під керівництвом викладача Деняченка Михайла Івановича, відвідали 21-у міжнародну виставку лісової, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH – 2023.

На виставці студенти мали змогу побачити головні новинки лісової техніки. Тут наживо була показана продукція всесвітньо відомої лісозаготівельної техніки марки STIHL, LKT, HSM, ForTech, обладнання, інструменти та матеріали від українських і світових виробників.

В ході екскурсії представники фірми HSM розповіли про роботу сучасних заготівельних та трелювальних тракторів. А представники фірми STIHL не тільки розповіли, але й дали змогу студентам розпиляти колоди передовими новинками бензомоторного інструменту.  

Студенти були дуже вражені такою екскурсією. Вони виявили велику зацікавленість до лісозаготівельної, транспортувальної та трелювальної техніки.

Висловлюємо подяку ТОВ «Мост – Малин» в особі керівника, Колеснікова Олега Борисовича, за наданий транспорт для відвідування виставки.

Викладач спец. дисциплін

Михайло ДЕНЯЧЕНКО