День сім’ї в коледжі

День сім’ї в коледжі

День сім’ї – одне з найзворушливіших свят. Указом президента України №455/2023 встановлений День сім’ї 15 травня, тобто, в один день із Міжнародним днем сім’ї, заснованим ООН 1993 року.

Сім’я – найдорожче, що є в житті. Особливо її цінність відчуваєш зараз, у нелегкий воєнний час.

З нагоди Дня сім’ї в МФК було проведено тематичну виховну годину, на якій студенти декламували  вірші, розповідали про традиційну українську родину, яка є осередком суспільства;  про родинні цінності, звичаї, культуру та родинне дерево; про рідну українську мову. Мета цього заходу: визначити сімейні, родинні цінності, які невіддільні від суспільних цінностей, виховувати активну моральну життєву позицію, піднімати ідеал роду, сім’ї.

У цей важкий для України та її народу час, ми – сини і дочки нашої Батьківщини, повинні по-справжньому напружити сили, поєднати досвід і розум суспільства, щоб разом відстояти нашу незалежність,  побудувати справді незламну нову  державу. Ми віримо: відродивши повноцінну українську сім’ю, повернемо духовне здоров’я  нації, зміцнимо її силу і примножимо історичну славу українського народу.

Без роду немає народу.

Нехай вічно буде традиційна українська сім’я.

Нехай  буде вічним наш народ і єдина соборнаУкраїна!

Прес-служба коледжу