День працівників освіти в МФК

День працівників освіти – це професійне свято працівників освіти України, яке щорічно відзначається в першу неділю жовтня.

Професія освітянина – одна з  найскладніших та найважливіших у світі, яка допомагає молоді пізнати  навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити  таланти, набути моральні й духовні  цінності  та обрати вірний життєвий шлях.

До Дня працівників освіти у коледжі відбувся урочистий захід. Згідно із традицією це державне свято завжди вшановується як серед викладачів коледжу, так і серед студентів, які цінують родинну атмосферу та духовну цілісність нашого закладу освіти.

З вітальним словом виступив директор коледжу,  доктор сільськогосподарських наук, професор, Заслужений лісівник України    Іванюк І.Д., який наголосив на важливості місії педагогів, адже вони не лише супроводжують молодь у здобутті корисних знань, а й формують моральні орієнтири та духовні цінності, розкривають таланти й допомагають обрати життєвий шлях. Ігор Дмитрович подякував викладачам коледжу за відвагу й майстерність у щоденній роботі та самовідданість і незламність у нових воєнних реаліях.

Грамотами Малинського фахового коледжу були нагороджені викладачі: Фещенко В.П., Деняченко М.І., Шовкун О.П. та Бондарук І.В..

Привітав педагогічний колектив МФК  голова профспілкової організації Федьович І.В. і побажав наснаги, нових творчих і наукових здобутків та перемог.

Цей день став багатим на нагороди. До освітян МФК завітав міський голова Ситайло О.Г., він привітав педагогів і відмітив грамотами  Малинської міської ради викладачів: Шемет О.І., Мойсієнка Л.І., Пастуха А.Б. та Донцову Т.А.

Справжнім подарунком для викладачів стало відео вітання від молодіжого творчого об’єднання «МІХ» коледжу.

Ми щиро вдячні за всі теплі слова, які лунали на адресу освітян Малинського фахового коледжу, та складаємо щирі, сердечні вітання усім, хто за головну життєву місію взяв для себе служіння державі та людям, навчання та виховання свідомих громадян своєї країни, місію працівника освіти.

Нехай робота освітян принесе успіх Україні та нашу спільну перемогу.

Все буде Україна!

Прес-служба МФК