День працівників лісу в коледжі

Ліс – ось справжій, живий скарб нашої землі. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

В третю неділю вересня традиційно відзначаємо професійне свято –  День працівників лісу. Напередодні професійного свята, в актовій залі коледжу були проведені урочистості, в яких взяли участь викладачі, працівники та студенти закладу. 

Зі словами вітання до присутніх звернувся директор  Малинського фахового коледжу, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений лісівник України – Іванюк Ігор Дмитрович. Привітав  присутніх з Днем працівника лісу також, голова первинної профспілкової організація працівників Малинського фахового коледжу, Федьович Іван Володимирович.  За сумлінне і відповідальне виконання обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу,  грамотами МФК були нагороджені викладачі спецдисциплін коледжу: Ганжалюк Т.С., Татур В.М., Копишинська О.М., а подяками працівники закладу: Михайленко М.І. та Кондратенко І.К.

З нагоди Дня працівника лісу, Подякою народного депутата України,  Тетяни Грищенко були нагороджені: Вечірко О.П. та Лафренко М.І. – викладачі спецдисциплін, які вручив помічник Народного депутата Петро Дожук. 

Привітав з Днем працівників лісу викладачів, працівників і студентів, секретар Малинської міської ради, Василь Майстренко. За високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу,  подяками Малинської міської ради були нагороджені – Шемет О.І., методист коледжу та Стасюк М.І., завідувач практиками МФК. 

Подарунком для всіх присутніх була концертна програма підготовлена молодіжним творчим об’єднанням «МІХ».

Той, хто любить паростки кленові, хто діброви молоді ростить, той достойний людської любові, бо живе й працює для століть

Прес-служба коледжу