День працівника лісу

День працівника лісу

В третю неділю першого місяця осені, у  чудовий  вересневий день, коли чарівний  пензель осені торкається зелених скронь землі, традиційно відзначаємо професійне свято –  День працівника лісу.

Ліс – ось справжій, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. 

До Дня працівника лісу, у коледжі були проведені урочистості.

Зі словами вітання до присутніх звернувся директор  Малинського фахового коледжу, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений лісівник України – Іванюк Ігор Дмитрович. Він наголосив, що це професійне свято об’єднує людей працьовитих та відповідальних, безмежно відданих своїй справі,  благородна праця лісівників є важливою та незамінною для рідного краю. 

За сумлінне і відповідальне виконання обов’язків з виховання молодого покоління лісівників та з нагоди Дня працівника лісу, Грамотами народного депутата України,  Тетяни Грищенко були нагороджені: Сахнюк В.В.- завідувачка відділенням «Лісове господарство»; Стасюк С.В. – голова циклової комісії лісогосподарських та садово-паркових дисциплін.

За сумлінне і відповідальне виконання обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу,  грамотами МФК були нагороджені викладачі та працівники коледжу: Ганжалюк Т.С., Копишинська О.М., Михайленко М.І., Павловський Л.І., Олексієнко М.І., Рефальський В.В.

Привітав  присутніх з Днем працівника лісу голова первинної профспілкової організація працівників Малинського фахового коледжу, Федьович Іван Володимирович.

Вдруге відзначаємо День працівника лісу в умовах війни рф проти Української держави. Сьогодні наша держава, і весь світ впевнені у нашій спільній перемозі над рашизмом. Тільки дякуючи нашим захисникам, нашим Збройним Силам України ми живемо, ми працюємо, ми маємо сьогоднішній день. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність. Їхні імена звучатимуть у шумі зелених лісів, які вони плекали для наступних поколінь…Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять Героїв, які полягли за нашу волю, незалежність та свободу, за майбутнє нашої України.

Нехай ростуть і примножуються ліси, нехай не міліють і не заростають лісові озера, а чудовим людям, які їх плекають ми бажаємо  міцного здоров’я та нових трудових звершень. 

Прес-служба коледжу