День матері

День матері

Мама – найважливіша і близька людина в нашому житті, яка завжди знає, що ми відчуваємо, і підтримає у скрутній ситуації. День матері, який відзначається у травні – хороший привід обійняти маму і подякувати їй за все.

Офіційно у всьому світі торжество відзначається 13 травня, а в Україні вітають матерів у другу неділю травня, згідно з Указом Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99.

Бути матір’ю – найважливіше, священне і високе, що може бути в житті. Від щирого серця вітаю з “професійним” святом, адже мама – це робота 24/7 без відпусток і вихідних. Так нехай ця робота крім клопоту і переживань приносить колосальне задоволення, невичерпне натхнення, почуття гармонії і теплоти. Нехай материнською нагородою будуть величезна, чиста, безкорислива любов дитячих сердечок, теплі рідні обійми і гордість за їх досягнення!

Немає у світі найсильнішого оберегу ніж мамина молитва, немає у світі найглибшого почуття ніж мамина любов. Бо мама — це янгол-охоронець і  наш всесвіт.

Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним воїном стояла жінка — його мати. Тож дай Боже, щоб у таку тяжку і водночас героїчну для нашої країни годину, була почута свята материнська молитва і кожна матуся могла обійняти свою дитину живою і здоровою.

Шановні мами України! Хай під променями травневого сонця розтануть усі ваші негаразди, хай чуйне материнське серце буде зігріте турботою і любов’ю дітей. Миру,  здоров’я і тепла вам, радісних зустрічей і здійснення мрій, родинного затишку, щасливого довголіття у колі рідних!

Прес-служба коледжу