ДЕНЬ ЗНАНЬ В МАЛИНСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

Сьогодні в Малинському фаховому коледжі проходять урочистості з нагоди Дня знань. На святковій лінійці та посвяті у студенти присутні студенти І курсу та нового набору. До коледжу завітали і привітали  першокурсників з Днем знань почесні гості: народний депутат України ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА ГРИЩЕНКО, міський голова ОЛЕКСАНДР ГРИГОРОВИЧ СИТАЙЛО, секретар Малинської міської ради ВАСИЛЬ ПЕТРОВИЧ МАЙСТРЕНКО, депутат міської ради ВЯЧЕСЛАВ МИКОЛАЙОВИЧ ГРИЩЕНКО, помічник Народного депутата України ПЕТРО МИХАЙЛОВИЧ ДОЖУК.

Грамотами та подарунками відзначили викладачів, працівників та студентів коледжу.

За особистий внесок у підготовку фахівців  лісової галузі України Грамотою Верховної Ради України нагороджений директор коледжу, доктор сільськогосподарських наук, Відмінник лісового господарства України ІГОР ДМИТРОВИЧ ІВАНЮК. Грамотами і подарунками відзначили викладачів, працівників та студентів коледжу.

Народний депутат України ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА ГРИЩЕНКО вручила першокурсникам символічний «Ключ до знань», після чого вони прийняли студентську клятву Малинського фахового коледжу. Урочистості тривають!

Щиро вітаємо усіх з новим навчальним 2021-2022 роком!

Прес-служба коледжу