В Малинському фаховому коледжі відкрито Кваліфікаційний центр

26.03.2024 року в Малинському фаховому коледжі відбулось відкриття Кваліфікаційного центру МФК, першого в Житомирській області та в Україні за професіями «Лісоруб 5 розряду» «Вальник 6 розряду» і електронного інтерактивного тиру.

У заходах прийняли участь: Рябой О. І. – начальник Коростенської районної військової адміністрації, Салімонович Ю. В. – начальник відділу професійної (професійно-технічної) освіти – заступник начальника управління професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти та інноваційної діяльності  Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, Ситайло О. Г. – голова Малинської міської територіальної громади, Майстренко В. П. – заступник голови Малинської міської територіальної громади та Колесніков О. Б. –  керівник ТОВ Мост – Малин, офіційний представник компанії STIHL I WOOD-MIZER в Україні. 

Учасники заходу брали участь у майстер-класах проведених студентами, викладачами коледжу, тактичним медиком та компанією STIHL I WOOD-MIZER в Україні, які пройшли на базі Кваліфікаційного центру, електронного інтерактивного тиру, аудиторії «Захист України» та інших об’ктів. Відвідали фотовиставку «Обличчя війни», історико-краєзнавчий меморіальний музейний комплекс коледжу та познайомились з його матеріальною базою. 

Прес-служба коледжу