Вітаємо випускників спеціальності 206 Садово-паркове господарство

Січень 2023 року став завершальним етапом у навчанні для здобувачів освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарство, які у вересні 2019 року вперше переступили поріг нашого навчального закладу у складі групи ЗБ11 та вересні 2020 як група ЗБ22, щоб оволодіти компетентностями за ОПП «Зелене будівництво і садово-паркове господарство».

12 майбутніх професіоналів садово-паркового господарства успішно продемонстрували набуті знання 30 січня на захисті кваліфікаційних робіт та отримали схвальні відгуки.

Від сьогодні перед нашими випускниками відкриваються нові можливості під час працевлаштування, адже професія є однією із затребуваних, а роботодавець завжди зацікавлений в освічених, грамотних, професійних спеціалістах, які вміло володіють набутими знаннями та втілюють творчі ідеї щодо організації ландшафтів та оздоблення присадибних ділянок.

Студентські роки дали вам якісні знання, розвинули творчі здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, озброїли безцінним досвідом, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому … Все це – ваш капітал, який допоможе у дорослому, самостійному житті. Цінуйте його, примножуйте, максимально використовуйте, але не переоцінюйте … Не вважайте, що на цьому навчання закінчено, адже кожен з нас навчається все життя і набуває досвіду. Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, не зраджувати свої мрії і добиватися найвищого результату, на який здатні!

Вікторія САХНЮК, завідувач відділення