Засідання  Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Житомирської області

Підсумки  роботи системи закладів фахової передвищої освіти Житомирської області в 2020/2021 навчальному році та основні завдання на 2021/2022 навчальний рік обговорювали на  засіданні  Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Житомирської області, яке відбулося  26 серпня 2021 року   на базі Малинського  фахового коледжу. 

З вітальним словом до гостей звернулися директор коледжу Іванюк Ігор Дмитрович та голова Ради директорів ЗФПО Житомирської області  Олександр Васильович Ніколенко. На пленарному  засіданні  було розглянуто та обговорено ряд важливих питань, щодо роботи закладів фахової передвищої освіти Житомирської області. Надана висока оцінка освітньої діяльності колективу Малинського фахового коледжу, зокрема у підготовці до нового 2021/2022 навчального року.

Після засідання,  шановне товариство ознайомилося з матеріальною базою Малинського фахового коледжу, відвідали історико-краєзнавчий меморіальний  музейний комплекс, розміщений  у родинному маєтку Миклух, також поважним гостям було презентовано віртуальну мапу туристичного маршруту «Подорожуй по – сучасному», основним завданням якого є вивчення  історії родини Миклухо – Маклаїв на території Малинщини. 

Прес-служба коледжу