Відбулась Презентація вибіркових дисциплін за спеціальністю для здобувачів освіти ІІ та ІІІ курсів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Землевпорядкування» ОПС «фаховий молодший бакалавр»

Для вирішення всіх задач, які поставлені перед спеціалістами землевпорядної галузі, потрібно вчитись і оволодівати сучасними знаннями. Для цього 26 лютого 2024 року, для студентів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій у режимі відеоконференції, була проведена презентація вибіркових навчальних дисциплін за освітньо-професійною програмою «Землевпорядкування».
Викладачі, у вигляді відеопрезентацій, ознайомили здобувачів освіти із переліком дисциплін вільного вибору, із метою, завданнями та компетентностями, які вони здобудуть після вивчення вибіркових дисциплін.
Кожен викладач, який презентував свою дисципліну, підійшов до цього творчо та відповідально. Здобувачі мають час для роздумів, яку саме дисципліну вони будуть вивчати в подальшому. Перед здобувачами освіти стоїть тепер завдання обрати не тільки дисципліни, але й викладача, який викладатиме обрану дисципліну.
Сподіваємось, наші здобувачі зроблять правильний вибір і здобудуть знання, необхідні їм у майбутньому працевлаштуванні!

Людмила БЕРНАЦЬКА, голова ЦК землевпорядних дисциплін