Вступна кампанія 2024 року

Вступна кампанія 2024 року

Із 25 червня розпочав роботу консультаційний центр із допомоги абітурієнтам в питаннях реєстрації та створення електронних кабінетів при приймальній комісії Малинського фахового коледжу.

Нагадуємо, що з 25 червня відбувається реєстрація “електронних кабінетів вступника” вступ яких відбуватиметься на основі базової середньої освіти.

Із 01 липня розпочинається реєстрація “електронних кабінетів вступників” які здійснюють вступ на основі повної загальної середньої освіти та дипломів кваліфікованих робітників, ступеня фахової передвищої та вищої освіти.

Для реєстрації електронного кабінету необхідно мати документи, що засвідчують особу, ідентифікаційний номер і документ про здобуття певного ступеня освіти.

Для тих абітурієнтів, які мають певні пільги при вступі (дивись на сайті Правила прийому до МФК у 2024 році у розділі “Вступникам”), необхідно з’явитись до коледжу з усім переліком документів в оригіналі, які передбачають надання пільг згідно Законодавства України для створення кабінету фізичної особи через ЄДЕБО.

Вікторія САХНЮК, завідувач відділення