Всесвітній день охорони праці

28 квітня більше як у 100 країнах світу, відзначають Всесвітній день охорони праці. Метою даного свята є: привернення уваги суспільства, а саме головне, влади – до пробле­ми безпеки людини на робо­чому місці.

Всесвітній день охорони праці відзначається 28 квітня. Це свято започаткувала Міжнародна організація праці (МОП), яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зниження рівня смертності на виробництві.

Так в нашому закладі заплановано ряд заходів на даний період. 28 квітня інженером з охорони праці Ковбасюком Д.І. та викладачем спецдисциплін, Павлюком О.П. було проведено ряд заходів та бесід щодо попередження травматизму на виробництві та під час навчання, а також в побуті. Класні керівники провели виховні години, де наголосили на необхідності дотримання всіх засобів захисту в процесі навчання, в побуті та на виробництві в майбутньому.

Також 30.04.буде проведено онлайн-лекцію на тему “Охорона праці та професійні хвороби”, а вже 14.05. буде оголошено результати конкурсу “Безпечне та здорове майбутнє праці очима студентів”, який стартував 28.04.21.

Прес-служба МФК