Всесвітній день волонтера

5 грудня у більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства. Для України це свято – «Всесвітній день волонтера» — International Volunteer Day.є, як ніколи, важливим і актуальним. 

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Волонтери працюють безоплатно, встановлюють потреби військовим та цивільним, забезпечують їх продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами.

Шановні волонтери, учасники волонтерського загону МФК «НАДІЯ»! Висловлюємо слова подяки за Вашу допомогу, людяність та небайдужість. Нині, завдяки ваші підтримці, воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати!

Прес-служба коледжу