Випуск молодих спеціалістів денної форми навчання

23 червня відбулись урочистості з нагоди випуску молодих спеціалістів лісової та землевпорядної галузі. Ось і прийшов час прощатися з коледжем, кваліфікаційні іспити та захисти дипломних проєктів завершені, позаду залишаться і заняття, і практики в стінах рідної альма-матер для студентів груп ЗВ41 та ЛГ42. І сьогодні – бентежний, водночас радісний і сумний день – день прощання і нових очікувань, добрих надій і яскравих посмішок. Вітаємо ВАС з Випускним і хочеться побажати йти своєю дорогою до заповітної мрії, долаючи всі перешкоди. Нехай у вашому житті все складається чудово, нехай завжди поруч будуть і кохані , і рідні, і друзі, і просто хороші добрі люди.

Сьогодні як ніколи відчувається трепет серця, в кожного надія в душі, адже попереду самостійний шлях до успіху, нових знань, своїх мрій.

Віримо, що кожен з вас з оптимізмом крокуватиме в майбутнє і з абсолютною впевненістю в своїй удачі. Нехай старт у доросле життя буде веселим, нехай подальший шлях буде ознаменований щастям і радістю. Бажаємо з інтересом освоювати улюблену професію за спеціальністю Лісове господарство, Геодезія та землеустрій і неодмінно знайти себе у цьому житті та не забувати, що ми завжди раді бачити вас в стінах рідної альма-матер.

Вікторія Сахнюк, завідувач відділення