Випуск здобувачів освіти заочного відділення

В урочистій атмосфері, 14 червня 2024 року в Малинському фаховому коледжі відбувся випуск бакалаврів спеціальності 205 «Лісове господарство» та  фахових молодших бакалаврів спеціальностей : 205 «Лісове господарство», 071 «Облік та оподаткування»  та 208 «Агроінженерія» заочного відділення. 

В актову залу коледжу привітати випускників, прийшли їхні друзі, викладачі, адміністрація. Випускний – це сумний і радісний день водночас. Це підсумок натхненної праці протягом багатьох років. 

З нагоди закінчення коледжу та одержання довгоочікуваних дипломів привітав усіх випускників директор Малинського фахового коледжу, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений лісівник України Іванюк Ігор Дмитрович, він  наголосив, що в цей складний для держави час дякуємо нашим захисникам за відвагу та відданість, за можливість працювати, навчатися, втілювати плани у життя. Випускникам побажав успіхів у житті, стати гарними фахівцями своєї справи та впевнено йти до поставленої мети, не забувати про коледж, двері якого завжди для них відчинені. Подякував за злагоджену роботу викладачів, студентів, кращі з яких, отримали грамоти.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять Героїв , які загинули за незалежність і волю України, за її майбутнє.

Старости випускних груп щиро дякували викладачам за підтримку і розуміння. 

З великою надією і сподіванням, вірою у перемогу і прекрасне майбутнє України випускники урочисто отримали свої дипломи.

По завершенню урочистостей випускники покласти квіти до меморіального знаку «Борцям за волю України».

Дорогі наші випускники! Вітаємо Вас із закінченням коледжу!

Хай здійсняться усі ваші мрії і сподівання.

Бажаємо вам миру, успіхів, натхнення, професійного росту, міцного здоров’я, особистого щастя.

Хай Вам щастить!

Прес-служба коледжу