Випускний вечір – 2021. Сьогодні – це вже спогад…

25 червня 2021 року пройшли урочисті випускні вечори для студентів Малинського фахового коледжу.

Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Випускний – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей батьків.

Випускний – головний іспит як в коледжі, так і у кожного студента. Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось, можливо, і з болем. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя ніколи не забуваються.

Випускники груп ЛГ-41, ЛГ-43+25, ОД-41, ЛЗ-41, БО-31 отримали дипломи зі спеціальностями, які необхідні на сьогодні для нашої країни. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного. Кожен із студентів займе своє особливе місце в історії коледжу.

Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування та особистого щастя!
Нехай час, який був проведений разом із нами, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягненні задуманих цілей.

Прес-служба МФК