«Весни обірване суцвіття…»

З метою вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, розвитку патріотичного виховання молоді, любові до рідного краю, поваги до старших поколінь у нашому закладі відбувся конкурс малюнків, присвячений 35-річчю аварії на Чорнобильській АЕС «Весни обірване суцвіття…»

У конкурсі брали участь студенти таких груп: ЗБ-21, ЛГ-21, ЕР-31, ЛГ-32, БО-11, ЗВ-11, ЛГ-11, ЕР- 21, БО-21, ЛГ-31, ЛГ-22, БО-31,ОД-21,ЗБ-11. В студентських роботах поєдналися оригінальність та високий рівень виконання робіт. У своїх сюжетах відтворили події того чорного квітня, передали нестерпний біль і безсилля перед бідою.

За результатами конкурсу було обрано переможців:

Віторія Віктюк (ЗБ-21) – І місце, Гриб Богдан (ЛГ-21) – ІІ місце, Іглінський О.В. (ЕР-31) та Карпенко Є.О.(ЛГ-21) – ІІІ місце.

Оцінювало роботи компетенте журі у складі: заступник директора з виховної роботи –Вербицька Т.Є, завідувач бібліотекою – Кудріцька Н.В., культорганізатор – Фещенко Л.С.

Висловлюємо вдячність всім колегам за активність та небайдужість, чиї студенти стали учасниками конкурсу. Щиро бажаємо кожному учаснику успіхів в навчанні та творчих здобутків!

Сумні дзвони Чорнобиля дзвонять, розносячи світом своє тривожне калатання, оповіщаючи, що горе Чорнобиля, сльози Чорнобиля — це лихо не тільки українського народу. Це стосується кожного, хто живе на Землі…Пам»ятаймо!

Людмила Фещенко, культорганізатор