Велотур ” За майбутні покоління здорової нації”

     Щорічно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Це свято вважається одним із найстаріших з міжнародних свят. Кожна нація розуміє, що саме в дітях продовження роду людського й здійснення всіх мрій і сподівань на краще.
     Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
     В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини. Де вказано, що кожна держава зобов’язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля та відпочинок.

     Сьогодні, у День захисту дітей, їх прав і свобод та для підтримання здорового способу життя, у коледжі відбувся найцікавіший захід, що об`єднав студентів та викладачів – велопробіг.
     Емоції зашкалювали у всіх, адже можна було позмагатися, насолодитися приємним товариством, свіжим повітрям, виявити свою спритність та майстерність.
     Дякуємо організаторам за чудову організацію та проведення велопробігу.

Сахнюк Вікторія, завідувач відділення