Ведення лісового, мисливського і садово-паркового господарства

Під такою назвою 29.11.2022 року на базі Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, Національного лісотехнічного університету України на платформі Google Meet у форматі on-line пройшла 74-та Міжнародна студентська науково-практична конференція. На конференції було заслухано 31 студентську наукову доповідь. Під час роботи конференції працювало журі, що оцінювало науковий рівень представлених доповідей.

Від кафедри Лісівництва та захисту лісу Малинського фахового коледжу з презентаційною доповіддю результатів наукових досліджень на тему «Вивчення кореневої губки сосни звичайної в лісових едатопах Поліського природного заповідника» виступила студентка академічної групи ЛГб-21 Левандовська Ольга Василівна. Науковий керівник – кандидат сільськогосподарських наук, доцент Левченко Валерій Борисович.

За актуальністю тематики, змістом доповідей, якістю ілюстративного матеріалу, глибиною аналізу результатів та знанням проблеми, результативністю відповідей на поставлені питання членами журі та учасниками конференції, доповідь Левандовської Ольги Василівни визнана однією з найкращих і відмічена дипломом переможця.

Вітаємо Левандоську Ольгу Василівну з цим науковим здобутком!

Більш детальнішу інформацію про хід роботи конференції можна отримати за посиланням: https://ilspg.nltu.edu.ua/2022/11/74-stud-conference/

Автор статті: Левченко Валерій Борисович.