Бухгалтер – цікаво, сучасно, креативно 

       У сучасній Україні  бухгалтер – це оптимістично налаштована особистість, людина з чіткими і високими життєвими цілями, інтелектуально і емоційно розвинена, з вищою освітою (а то і двома, із знанням іноземних мов і відмінним смаком). Це стійка до  стресів і витривала людина,  яка весь час перебуває в напруженому робочому графіку,постійно слідкує за змінами в  законодавстві,  для якої робота з цифрами, їх розуміння – не рутина, а покликання.

       Професія бухгалтера ніколи в житті не зникне, навіть якщо й зміниться колись її назва.  Велике, середнє чи маленьке підприємство, бюджетна чи приватна організація, неприбуткова організація  потребують фахівців у сфері бухгалтерії.

       Отже, бухгалтер – надзвичайно важливий фахівець для фірм та організацій.. Скільки б претендентів не виходило на ринок праці – перенасичення не відбувається, робота знаходиться для всіх. Адже це досить широка сфера – промисловість, будівництво, транспорт, фінансовий сектор, торгівля, готельно-ресторанний бізнес, сфера інформації та телекомунікацій, агробізнес, фармація, сфера охорони здоров’я, освіти, мистецтва, розваг та відпочинку,  сфера надання житлово-комунальних послуг тощо. 

Професія бухгалтера має міжнародний статус та дозволяє працевлаштуватися у будь-якій країні світу, надає можливості працювати на фрілансі або відкрити власну справу.

      Без перебільшення можна стверджувати, що бухгалтер, як і фінансовий директор, – це партнер керівника, його права рука.

      Професія бухгалтера сьогодні посідає перше місце в рейтингах найбільш популярних професій економічного профілю та є високо сплачуваною.

Отже, якщо ви маєте аналітичні дані, творче мислення, високі амбіції, а також відчуваєте в собі покликання бути диригентом фінансових справ – сміливо скеровуйте свої зусилля на здобуття цієї професії і впевнено крокуйте до вершини фінансового успіху.

         Бухгалтер – це професія здібних, порядних, чесних та креативних людей, робота для тих, хто прагне  стати заможним!

Ніна МЕЛЬНИЧЕНКО, голова циклової комісії бухгалтерсько-економічних дисциплін