День закоханих у коледжі

День закоханих у коледжі

    Свято Валентина – одне з найпопулярніших свят у цілому світі. Воно об’єднує людей різних національностей, країн, різних за віком людей. Чому? Відповіді не це немає, і скільки б років не минуло, а серце живе доки любить.

    Цього дня, після успішно проведених пар, у наші серця знову завітало свято, в актовій залі коледжу відбувся святковий концерт приурочений Дню святого Валентина,  мабуть, найдивовижніше і найпрекрасніше – свято кохання. Надворі ще зима, але у серця вже постукала весна. Кохання не боїться холоду і розквітає будь-якої пори року. 

    Святкова зала зібрала всіх бажаючих прийняти участь у конкурсній програмі: студентів ОС Бакалавр 205 Лісове господарство, ОКР молодший спеціаліст та учнів ППП кваліфікований робітник.

   В програму ввійшли різноманітні конкурси, в яких брали активну участь 4 студентські пари, які обрали методом жеребкування:

  • пара № 1 Дубина Юлія та Зиневич Максим
  • пара № 2 Малихіна Олена та Моргун Владислав
  • пара № 3 Андрієнко Ангеліна та Березовський Олександр
  • пара №4 Гуменна Ніна та Сторожук Костянтин

    Для глядачів були представлені конкурси: « Частинка до частинки», «Портрет половини», «Серця амура»,  « Пантоміма»

   Оцінювали конкурсантів журі: голова студентського профкому Музика І.А., психолог Лук’янчук І.В., голова студентського профкому Мельниченко Є.

   На святі панувала справжня магія кохання

     Спонсор нашого свята студентський профком  МЛТК, який нагородив конкурсантів подарунками.

    Обрати було тяжко, адже кожна пара показала себе з кращого боку.   Отже, Валентин і Валентина 2020 стали пара №2 Малихіна Олена та Моргун Владислав

     У залі серед присутніх панувала весела та святкова атмосфера. Глядачі активно підтримували всіх конкурсантів аплодисментами і посмішками.

    Учасники свята продемонстрували високий рівень підготовки концертних номерів. Було все: і гумористична сценка і пісні, чудовий настрій подарували нам незмінні ведучі Владислав Залізко та Мазур Марина.

    Ось так завершується наша конкурсно-розважальна програма, але свято продовжується.

Шановні студенти!

Живіть! Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте світлого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею. Саме так. І як казав один відомий співак “Кохання варте того, щоб чекати,  життя варте, щоб жити”. Тож кохайте і будьте коханими! Ідіть на зустріч коханню. І хто знає, можливо, сьогодні стріла Амура із солодкою отрутою раптово наздожене вас. І ваше серце ніколи не буде самотнім!

Прес-служба МЛТК